X

El Poblense suma 8 de 8 amb Penyafort com a líder golejador

Els de Pep Barceló són la gran sensació del campionat després d'un inici ple de dubtes i es posicionen com el gran rival del Mallorca B

18/01/2022

El Poblense suma 8 de 8 amb Penyafort com a líder golejador

Un triomf de rècord per al Poblense. Ja suma vuit victòries consecutives i atenció, dels 492 equips que hi ha des de Tercera fins a Primera, el conjunt de Pep Barceló és ara mateix el més en forma. En aquesta trajectòria el balanç ha estat de 25 gols a favor i 3 en contra. Xifres espectaculars. Un dels principals responsables d’aquesta gran ratxa és el davanter Toni Penyafort. Acumula deu gols al seu caseller, i els ha marcat tots en set dels darrers vuit partits. Però no tot són els gols; el Poblense fa una gran feina defensiva, i és l’equip manco golejat de la categoria. Només li han fet tres gols els darrers vuit partits. Pep Barceló només té bones paraules cap als seus porters: Nico i Juan Carlos.

Tota aquesta feina ha provocat que l’equip ara mateix estigui segon a la classificació, encara que la distància amb el Mallorca B és de 12 punts i els blaugranes han jugat un partit més. Amb tot, el Poblense no renuncia a res i el seu tècnic manté que lliutaran per guanyar la lliga. Cal recordar que amb el nou format de competició, el títol és tota una grossa en forma d’ascens directe a 1a RFEF.

 

18/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris