X

Representació mallorquina en el Benidorm Fest, en què es decidirà la cançó representant d’Espanya a Eurovisió

Són Sara Deop, amb la cançó 'Make you say', i Valentín Rus, membre del grup Unique, que cantarà 'Mejores'

18/01/2022

Representació mallorquina en el Benidorm Fest, en què es decidirà la cançó representant d’Espanya a Eurovisió

La setmana que ve se celebrarà el Benidorm Fest, la gala on es triarà la cançó que representarà Espanya a Eurovisió. D’entre les 14 candidatures, n’hi ha dues mallorquines. Són Sara Deop i l’artanenc Valentín Rus, membre del grup Unique.

La primera vegada que la mallorquina Sara Deop va pujar a un escenari a cantar, va ser precisament al programa Petits, d’IB3 Televisió. Ara, 7 anys després, Sara és una de les 14 candidates a representar Espanya a Eurovisió amb la cançó ‘Make you say’. “Els va agradar la meva veu i m’agrada molt la cançó perquè transmet una bona energia que també m’agrada transmetre a mi. I també té un toc llatí que també per a mi és molt important”.

El cantant artanenc Valentín Rus i el seu grup Unique també són candidats amb la cançó ‘Mejores’. “Sabem que els darrers anys han estat una mica difícils per tothom i volíem sobretot enviar un missatge positiu. I hem fet un himne”

De moment, la setmana que ve els dos mallorquins actuaran al festival juntament amb la resta de candidats. Hi hauran dues semifinals, els dies 26 i 27 de gener. I la final serà el dissabte 29 de gener. Entre les cançons favorites dels eurofans destaquen sobretot dues cançons: ‘Ay Mama’, de Rigoberta Bandini, i ‘Terra’ de Tanxungueiras.

Serà en aquest festival on es decidirà la cançó que representarà Espanya a la final de la 66a edició d’Eurovisió que enguany se celebrarà el pròxim 14 de maig a Turín, a Itàlia.

18/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris