X

Tiroteig a Formentera: un home de 80 anys dispara el seu net de 22 i se suïcida

 Hi ha una tercera víctima, una dona de 45 anys que ha resultat ferida lleu. Els dos ferits han estat traslladats a l'hospital Can Misses d'Eivissa

20/01/2022

Tiroteig a Formentera: un home de 80 anys dispara el seu net de 22 i se suïcida

Una persona ha mort i dues persones han resultat ferides en un tiroteig que s’ha produït aquest matí a la zona de Can Miquel Martí, a Migjorn, Formentera. La Guàrdia Civil investiga els fets, però les darreres informacions es refereixen a l’home de 80 anys que hauria disparat al seu net de 22 i que posteriorment s’ha suïcidat en una zona pròxima a la casa. El jove està ingressat a l’hospital Can Misses d’Eivissa i roman estable dins de la gravetat.

L’avís s’ha rebut devers les 9h45 del matí. Segons ha informat el 061, els dos ferits menys greus, el jove de 22 anys i la seva mare de 45 anys, han estat traslladats a l’hospital de Formentera i després a Can Misses. 

La persona que ha mort és un home de 80 anys amb una ferida per arma de foc al crani; el jove ha estat ferit a l’extremitat inferior i a les natges, sense orifici de sortida del projectil, i la dona, a una extremitat superior.

Els equips d’emergència i agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil han estat avisats i s’han traslladat al lloc dels fets. També, un helicòpter del 061 s’ha encarregat de traslladar els ferits fins a l’hospital Can Misses, d’Eivissa, on han atès a les víctimes.

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris