X

El Teatre Principal d’Inca es prepara per celebrar ‘Els Goya més inquers’

El cosistori inquer retrà homenatge a Tolo Prats, Cerc Mulet, Muninu Diallo, Blai Tomàs i Pep Miquel per la seva participació a pel·lícules nominades als Goya 2022

20/01/2022

El Teatre Principal d’Inca es prepara per celebrar ‘Els Goya més inquers’

Pep Miquel Garau i Muninu Diallo trepitgen per primera vegada l’escenari del Teatre Principal d’Inca. Aquí rebran l’homenatge que l’Ajuntament ha organitzat per donar visibilitat als inquers que participen a projectes nominats als Goya 2022. Pepmi Garau, dibuixant i il·lustrador, ha treballat a dos projectes finalistes i que són “Valentina”, nominada a millor pel·lícula d’animació; i “Nacer”, que ho fa a la categoria de millor curtmetratge també d’animació.

Aquests dos films obriran el cicle “Els Goya més inquers”, on també es projectarà “Ulisses”, que opta a millor curtmetratge documental i on trobam la música de l’inquer Tolo Prats, que també participarà a l’homenatge. “El ventre del mar”, d’Agustí Villaronga, compta també amb la participació de tres inquers que participaran d’aquesta cita i que són Cesc Mulet, productor; Blai Tomàs, codirector de fotografia, i l’actriu Muninu Diallo.

És la primera vegada que se celebra un homenatge així. Tant de bo sigui la primera de moltes.

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris