X

Mallorca tindrà tots els hotels oberts a partir de l’abril

És la previsió de la FEHM a una fira FITUR on els empresaris promocionen les seves millores mediambientals

20/01/2022

Mallorca tindrà tots els hotels oberts a partir de l’abril

Els empresaris presents a FITUR preveuen una forta recuperació turística a partir del segon trimestre d’enguany. Segons les dades de la Federació Hotelera de Mallorca, el febrer el 12% dels hotels planegen estar oberts, el 20% al març i “entre l’abril i el maig acabarem de posar tota l’operativa de l’allotjament en marxa”, en paraules de la seva presidenta, Maria Frontera. “Això sempre i quan es confirmi una millora de els condicions del mercat” lligada a l’evolució de la pandèmia, afegeix Frontera.

Meliá Hotels preveu que el primer trimestre de l’any serà complicat per la variant òmicron, però confia en una molt bona temporada d’estiu. Destaca que la sostenibilitat és una de les principals demandes dels clients. Palladium també ven a FITUR la seva aposta per la sostenibilitat i la digitalització, potenciant la utilització de les aplicacions als seus hotels. Al llarg de 2021, el grup de la família Matutes ha aconseguit el 2021 incrementar els ingressos extres per habitació a gairebé el doble del que tenia el 2019.

Baleària ha presentat el primer ferri elèctric amb zero emissions en les estades i aproximacions a port, i que utilitza hidrogen verd de manera experimental. S’està construint i cobrirà la ruta entre Eivissa i Formentera. La seva competidora Trasmed, antiga Trasmediterránea, ha treballat per agilitzar el sistema de reconeixement del descompte de resident. La naviliera aposta també pel patrocini de proves esportives i esdeveniments gastronòmics a les Balears, per contribuir a la desestacionalització.

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris