X

L’home que va disparar el seu net i la seva nora a Formentera estava denunciat per agressió

Segons fonts de l'Institut Armat, el cas està "bastant clar", tot i que la investigació continua

21/01/2022

L’home que va disparar el seu net i la seva nora a Formentera estava denunciat per agressió

La Guàrdia Civil ha confirmat aquest divendres que l’home que va disparar al seu net i a la seva nora, aquest dijous havia estat denunciat prèviament per part d’aquesta per intents d’agressió. Segons fonts de l‘Institut Armat, el cas està “bastant clar”, tot i que la investigació continua.

Aquest dijous, a primera hora del matí, un home de 82 anys va disparar presumptament amb una arma de foc el seu net de 22 anys i la seva nora i, posteriorment, es va disparar a si mateix en una casa de Sa Venda des Pi des Català (Formentera). 

L’ancià va ser traslladat en estat crític a l’Hospital de Formentera, on va morir poc després a causa de l’impacte de bala en el seu cervell. El jove de 22 anys, presenta dues ferides d’arma de foc a la cama dreta i el braç. Aquest dijous va ser traslladat a l’hospital Can Misses d’Eivissa, on romana planta. Continua estable dins la gravetat.

En el succés també va resultar ferida lleu per arma de foc una dona de 46 anys en una extremitat superior, que era la nora de l’assassí.

21/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris