X

Iñaki Urdangarín confirma la seva relació amb una altra dona

L'exduc de Palma ha estat descobert a través d'unes fotografies publicades a la revista Lecturas

21/01/2022

Iñaki Urdangarín confirma la seva relació amb una altra dona

L'exduc de Palma ha estat descobert a través d'unes fotografies publicades a la revista Lecturas.

El marit de la Infanta Cristina, Iñaki Urdangarín, va confirmar ahir la seva relació amb una altra dona en ser preguntat pels periodistes per les fotografies en les quals apareix de la mà amb una altra doma en una platja de Bidart. L’exjugador d’handbol ha dit que gestionaran aquesta situació tan bé com sigui possible. “Ho gestionarem de la millor manera possible. És una dificultat que gestionarem amb la màxima tranquil·litat i junst, com sempre hem fet”, ha respost Urdangarin.

El cunyat del Rei Felip VI va ser abordat a la seva arribada al treball, mentre posava el cadenat de la seva bicicleta en el pàrquing per a aquests vehicles. Urdangarín treballa com a consultor en el bufet vitorià ‘Imaz & Asociados’ des de març del 2020. De fet, la dona amb la qual va ser fotografiat passejant de la mà en actitud afectuosa és una companya d’aquest despatx anomenada Ainhoa Armentia.

No obstant això i en ser preguntat si això anava a suposar la separació de la Infanta Cristina i com es troba la resta de la família i com han reaccionat, l’exjugador d’handbol no ha volgut pronunciar-se. “Res més haig de dir. Moltes gràcies. Bon dia”.

Aquestes declaracions del marit de la Infanta van en la mateixa línia de les quals va realitzar ahir el seu segon fill, Pablo Urdangarín, qui va dir a Europa Press Reportatges, en ser preguntat per les fotografies del seu pare amb una altra dona, que “són coses que passen”.

Després de les fotografies de l’exjugador d’handbol amb una altra dona, passejant agafats de la mà pel passeig marítim d’una platja pròxima a Bidart –on la família d’aquest té una casa–, i que publica aquesta setmana la revista Lectures, el fill de la Infanta Cristina no es va mostrar sorprès. No obstant això, no va voler donar més detalls de la relació al·legant que es tracta d’un “tema familiar”, però insistint que “són coses que passen”. “Després parlarem nosaltres i ja està”, va precisar.

Pablo Urdangarín va precisar que ho havia parlat amb el seu pare i els seus germans però va admetre que no ho havia parlat amb la seva mare, la Infanta Cristina. “Ja parlaré amb ella”, va sentenciar.
Aquestes imatges es produeixen quan Urdangarín i la Infanta Cristina porten 24 anys de matrimoni, que va continuar a pesar que l’exduc de Palma fos condemnat per corrupció en el cas Nóos. L’escàndol va esclatar el novembre del 2011 i fins al 17 de febrer de 2017 no es va produir la condemna de l’Audiència Provincial de Palma, que el va sentenciar a 6 anys i 3 mesos de presó. Una resolució posteriorment revisada pel Tribunal Suprem, que la va rebaixar a 5 anys i 10 mesos.
Fins a aquest moment, la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín vivien a Suïssa, però quan la sentència va ser ferma, l’exjugador d’handbol va haver d’ingressar el la presó de dones de Brieva (Àvila). No obstant això, el exdeportista gaudeix des de fa un any del tercer grau i des del 23 de juny de 2021, a causa del seu bon comportament, ja no ha de pernoctar a la presó de Zabala (Àlaba), a la qual havia estat traslladat amb anterioritat per l’arrelament familiar, ja que la seva mare viu allà-
L’ingrés a la presó de Urdangarín no va suposar el trasllat de la residència de la Infanta a Espanya, qui va decidir romandre a Ginebra, on el matrimoni havia establert la seva residència el 2013. El seu entorn va comentar en aquell moment que havia prevalgut el benestar dels seus fills.
Però la sortida de presó d’Iñaki Urdangarín tampoc va modificar la situació familiar, la Infanta ha seguit des de llavors vivint a Ginebra, a pesar que el seu marit ja gaudia de la llibertat condicional a Vitòria i treballa en un despatx d’advocats.

21/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris