X

Inca, un municipi de Goya

El Teatre Principal ha celebrat avui el cicle en tribut als cinc inquers nominats als premis, que es lliuraran dia 12 de febrer al Palau de les Arts de València

22/01/2022

Inca, un municipi de Goya


‘Ulisses’, de Joan Bover, nominada al Goya a millor curtmetratge documental

Cinc veïns del municipi d’Inca formen part dels equips de pel·lícules nominades als Premis Goya del 2022. Amb aquest motiu, l’Ajuntament d’Inca ha organitzat avui al Teatre Principal el cicle ‘Els Goya més inquers’. Ells són Pep Miquel Garau, Tolo Prats, Cesc Mulet, Muminu Diallo, i Blai Tomas.

Els dos films que han obert el cicle han estat d’animació: “Valentina” i “Nacer“, en els dos en què participa Pepmi Garau. El primer està nominat al millor curtmetratge, i el segon està nomitat a la millor pel·lícula d’animació.

A continuació s’ha projectat les pel·lícula “Ulisses“, que opta a millor curtmetratge documental, i la música del qual ha anat a càrrec de Tolo Prats.

Finalment s’ha emès ‘El ventre del mar‘, d’Agustí Villaronga. És el treball que compta amb més representació inquera, ja que Cesc Mulet n’ha estat el productor, Muminu Diallo actriu revelació, i Blai Tomás co-director de fotografia.

La cerimònia de lliurament dels Goya serà el 12 de febrer al Palau de les Arts de València.


Blai Tomàs, codirector de fotografia d”El ventre del mar’, revela els detalls del rodatge

22/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris