X

El PSOE Menorca afronta els pròxims anys amb el diàleg com a eina i la cohesió social com a objectiu

Ho ha dit la renovada secretària general, Susana Mora, en la cloenda del 14è Congrés del partit, en la qual també hi ha participat Salvador Illa

23/01/2022

El PSOE Menorca afronta els pròxims anys amb el diàleg com a eina i la cohesió social com a objectiu

Els socialistes menorquins han clausurat el seu catorzè Congrés, celebrat durant el cap de setmana a Sant Lluís, amb l’elecció i proclamació dels òrgans de direcció del partit que torna a encapçalar l’actual presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, amb més d’un 95 % de suports de la seixantena de delegats que hi han participat. Un acte, el de clausura, en el qual, tant Mora com el secretari d’Organització del PSIB Cosme Bonet i Salvador Illa han emfatitzat l’aposta pel diàleg.

Durant la seva intervenció Mora també ha exposat que aquesta voluntat de cerca d’acords, en el cas de Menorca s’ha traduït, des de la recuperació de la democràcia, en diversos governs de coalició entre forces d’esquerres que -asseguren- han fet possible l’estaló de polítiques amb marcat caràcter de sostenibilitat; que fan que l’illa “ara estigui en voga”. Una situació amb la qual els socialistes menorquins obren una nova etapa que preveuen complicada, però també il·lusionant i esperançadora.

23/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris