Victòria de prestigi de l’Atlètic Balears davant l’Algeciras

El tècnic Xavi Calm només tenia disponibles a 13 futbolistes de la primera plantilla

23/01/2022

L’Atlètic Balears ha tornat al camí de la victòria a la lliga. Després de sis setmanes sense disputar competició domèstica, els balearicos han guanyat 2 a UN a l’Algeciras a l’Estadi Balear.

Amb 7 baixes entre lesionats i sancionats, l’Atlètic Balears ha afrontat el partit contra l’Algeciras amb només 13 jugadors de la primera plantilla. La missió era ben complicada: tornar a guanyar a la lliga.

Ben prest els blanc i blaus s’han posat per davant al marcador. Al minut 4, el darrer fitxatge balearico Víctor Pastrana s’ha internat per banda i ha assistit Vinicius Tanque, que amb l’esperó ha marcat el primer del partit. El brasiler s’ha assenyalat l’escut balearico per celebrar la seva cinquena diana aquest curs.

La segona part ha començat com els blanc i blaus desitjaven. Jugada combinada entre Vinicius i Armando Shashoua. El britànic l’ha cedit per Dioni, que ha afusellat el porter Crespo. Vuitena diana del davanter andalús a la lliga.

Els andalusos han aprofitat que l’Atlètic Balears jugava amb deu futbolistes per la lesió de Luca Ferrone i han marcat el 2 a 1 amb un xut d’Àlvaro Romero al 77. Els de Xavi Calm han patit als darrers minuts, però, finalment s’ha endut la victòria i han aconseguit tres punts d’or.