X

Destituït el director de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Josep Manchado

La vicepresidenta i consellera d'aquest departament, Aurora Ribot, ha perdut la confiança en el fins ara el seu segon

24/01/2022

Destituït el director de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Josep Manchado

Josep Manchado en una imatge d'arxiu.

La vicepresidenta i consellera de sostenibilitat i medi ambient del Consell de Mallorca, Aurora Ribot, ha proposat el cessament del fins ara el seu segon, el director general de medi ambient, Josep Manchado. En un breu comunicat, la institució insular ha comunicat la decisió, en la qual s’explica que el motiu ha estat “una pèrdua de confiança de Ribot cap a Manchado, així com les discrepàncies polítiques que ambdós mantenien”. En la nota, la vicepresedienta agraeix Manchado la feina feta al departament durant tots aquests anys. De fet. Ribot ha confirmat a IB3 Notícies que ha pres avui mateix la decisió, que se li ha comunicat avui i que ja feia mesos que ho valoraven en vista als comentaris que feia públics a les seves xarxes socials.

Es gairebé una alliberació”, ha dit Manchado en una entrevista a ‘Al Dia‘ d’IB3 Ràdio. “El passaport és il·legal; és una retxa vermella; no transigiré; no poden fer això a la gent”. Les discrepàncies són tals que ha titllat de nazis les mesures de prevenció contra el coronavirus. “Les discrepàncies venen de lluny, però el passaport ha estat la gota que ha fet vessar el tassó. Això no vol dir que sigui antivacunes, ni bec lleixiu: mantenc una lluita per la llibertat i els drets fonamentals”, ha dit.

De fet, recentment i de forma reiterada, Manchado havia publicat missatges en to irònic i fent burla en xarxes socials evidenciant la seva contrarietat al passaport covid, “perquè té claríssimes reminiscències nazis”, i el seu desacord amb les mesures sanitàries que s’estan adoptant, tot i que nega ser un antivacunes.

24/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris