X

Jornada ennuvolada: pluges febles, vent i humitat

La temperatura màxima oscil·larà entre els 13 i 16 ºC

24/01/2022

Jornada ennuvolada: pluges febles, vent i humitat

Agata Sierszecka, CIUTADELLA

La setmana ha començat amb un canvi de temps, amb pluja feble a la meitat sud i al ponent de Mallorca i a Eivissa i Formentera. Aquest canvi de temps ha arribat associat a l’entrada de vent de component est, més humitat i una petita baixa pressió al nord d’Àfrica.

El capvespre continuarem amb el cel cobert, sobretot a Eivissa i abona part de Mallorca. A Menorca i extrem nord de Mallorca tindrem el cel una mica més clar. El vent serà de l’est, moderat a les Pitiüses, hi haurà maror a l’est. La temperatura màxima no canviarà, oscil·larà entre els 13 i 16 ºC.

Demà
Hi haurà més clarianes en general, sobretot al nord de les Balears. No deixarà de fer frescor, però la temperatura té tendència a pujar. La mínima ho farà a les Pitiüses, però encara hi haurà gelades puntuals a Mallorca. De dia la màxima se situarà entre els 15 i els 17ºC. El vent seguirà de llevant fluix.

Dimecres i dijous
L’anticicló guanyarà terreny i, amb ell, el temps serà tranquil en conjunt. Seran dies assolellats amb qualque nigul baix i presència de boira a primera hora en zones interiors. La màxima serà suau, amb valors de fins a 18ºC i de nit, l’ambient serà fred amb qualque gelada puntual a Mallorca.

Divendres
Serà un dia de canvis. El vent serà de component nord, entrarà de mestral a Eivissa i el ponent de Mallorca amb cops moderats. A Menorca entrarà de tramuntana amb cops forts a partir de migdia. El vent farà baixar el termòmetre, principalment a Menorca i no tant a la resta. La situació marítima s’alterarà amb les hores a la costa orientada al nord. No s’esperen precipitacions.

24/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris