X

Els primers turistes de l’Imserso arribaran a Magaluf la setmana que ve

Després de dos anys sense programa de turisme sènior, només una desena d'hotels de Mallorca hi participen

24/01/2022

Els primers turistes de l’Imserso arribaran a Magaluf la setmana que ve

Després de dos anys sense turisme de l’Imserso, els primers viatgers del programa arribaran a les Illes la setmana que ve. Però el retard en l’inici dels viatges i la poca rendibilitat econòmica del programa ha provocat que diversos hotels de les Illes hagin decidit no participar-hi.

A Mallorca només una desena d’estabiliments acolliran aquests turistes “sènior”. Un d’ells és l’hotel Samos de Magaluf, un clàssic del programa per a majors que es es prepara per obrir el 2 de febrer, després d’un tancament de dos mesos.

L’obertura del Samos és possible per l’arribada dels primers grups de l’Imserso, els primers des del marça de 2020, quan es va suspendre el programa per la pandèmia. Això els ha permès posar en marxa l’operativa de cara a una temporada que la direcció de l’establiment afronten amb optimisme.

Però el retard del programa per la impugnació del concurs ha fet que alguns hotels hagin renunciat al programa i romanguin tancats. I d’altres establiments que sí que hi participen n’han retardat l’obertura.

La patronal de les agències de viatge, AVIBA, preveu que el gruix dels viatges no començaran fins al març, tant en la part receptiva com en l’emissora.


L’Imserso només oferta des de Menorca vuit destinacions

24/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris