X

La Challenge Mallorca dona el sus amb el Trofeu Calvià

Alejandro Valverde ha estat el principal reclam d'aquesta primera etapa

26/01/2022

La Challenge Mallorca dona el sus amb el Trofeu Calvià

L’Edició número 31 de la Challenge Ciclista Mallorca ja està en marxa i ha arrencat amb dues novetats. La primera és que s’ha tornat a disputar a les dates habituals, al mes de gener, i no al maig com l’any passat. La segona novetat és que enguany es disputaran cinc etapes, i no quatre.

La primera prova que s’ha disputat ha estat la del trofeu Calvià que ha donat el sus avui migdia des de Peguera i acabarà a Palmanova. El recorregut serà de 154 kilòmetres i cinc ports de muntanya, en els quals en destaquen dos, el Coll den Claret i el Coll de Sóller.

A la primera jornada, la figura més destacada ha estat Alejandro Valverde. El ciclista del Movistar Team s’acomiada enguany del circuit professional i també ho farà de la Challenge.

Qui no ha participat a la prova d’avui és l’artanenc Enric Mas. Tampoc ho han fet els seus companys del Movistar Team, Albert Torres i Lluís Mas. Sí que hi eren els altres tres ciclistes balears restants Xavi Cañellas, del Java Kiwi Atlántico, Joan Martí Bennàssar, de l’equip Manuela Fundación, i Mateu Estelrich, de l’Electro Hiper Europa.

26/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris