X

Engel and Völkers compra l’hotel Seven Pines per 130 milions d’euros

És una de les operacions de compravenda més elevades fetes mai a l'illa d'Eivissa

28/01/2022

Engel and Völkers compra l’hotel Seven Pines per 130 milions d’euros

L’agència immobiliària d’alt estànding ‘Engel und Völkers’ ha adquirit l’hotel ‘Seven Pines Resort Ibiza’ per 130 milions d’euros. És una de les operacions de compravenda més elevades fetes mai a l’illa d’Eivissa.

L’hotel, de 5 estrelles, està situat entre Platges de Comte i Cala Codolar, amb vistes a Es Vedrà. Amb una superfície de 56.000 metres quadrats, suma 185 suites de luxe. Passar-hi una nit costa fins a 300 euros de mitjana. La immobiliària ‘Engel & Völkers’, a través de la seva divisió d’inversió en hotels de luxe, l’ha adquirit per 130 milions. El subdirector de l’Escola de Turisme, Vicent Guasch, assegura que “és mal d’entendre” que s’hagi pagat aquesta elevada quantitat si es té en compte la rendibilitat de l’establiment.

Fins ara, el ‘Seven Pines Resort Ibiza’ era propietat del grup alemany ‘12.18 Investment Management’. Després d’una inversió inicial de 74 milions, va obrir les portes al 2017. Té 280 treballadors directes i una cinquantena de temporals. Aquest grup alemany continuarà amb la gestió hotelera.

Engel&Völkers destaca la important demanda de viatges de luxe tot i la pandèmia. Assegura que la temporada passada l’hotel Seven Pines va tenir una ocupació important, tot i haver augmentat els preus un 21 per cent.

28/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris