X

Rescat en helicòpter d’un excursionista a Valldemossa

L'home es trobava exhaust en un paratge muntanyenc de gran dificultat

29/01/2022

Rescat en helicòpter d’un excursionista a Valldemossa

La Guàrdia Civil va rescatar el dijous a un excursionista de 66 anys que estava exhaust en una zona muntanyenca pertanyent al terme municipal de Valldemossa.

Segons ha informat la Guàrdia Civil, després de rebre avís del CE112 a primera hora de la tarda es va mobilitzar un equip de rescat que es va desplaçar a les coordenades aportades en l’helicòpter de la benemèrita. Una vegada al lloc, els guàrdies civils van localitzar a tres persones que practicaven senderisme per un paratge muntanyenc de gran dificultat. Un dels senderistes estava esgotat i exhaust. Ajudat per un agent del grup de rescat i intervenció en Muntanya (Greim) l’home va ser traslladat fins on va aterrar l’helicòpter i finalment va ser traslladat a l’hospital de Son Espases.

La Guàrdia Civil ha tornat a recomanar que quan es vagi a dur a terme una activitat en muntanya per zones especialment complicades es tingui el nivell físic necessari per a fer-ho i no se sobreestimin les possibilitats, així com es planifiqui l’activitat amb antelació.

29/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris