X

Els missatges de Federer i Djokovic elogiant a Nadal

"Felicitats de cor per convertir-se en el primer home a guanyar 21 títols de Gran eslam en solitari", ha declarat el tennista suís

30/01/2022

Els missatges de Federer i Djokovic elogiant a Nadal

“Fa uns mesos fèiem broma amb què anàvem amb crosses”. Així ha recordat el suís Roger Federer en el seu missatge de felicitació a Rafel Nadal, després de guanyar l’Obert d’Austràlia i el seu títol 21 del Gran eslam.

“Quin partit! al meu amic i gran rival Rafa Nadal. Felicitats de cor per convertir-se en el primer home a guanyar 21 títols de Gran eslam en solitari”, ha publicat el tennista helvètic en les seves xarxes socials després del triomf de l’espanyol davant el rus Daniil Medvedev.

“Fa uns mesos fèiem broma que els dos anàvem amb crosses. Increïble. Mai subestimis a un gran campió. La teva increïble ètica de treball, dedicació i esperit de lluita són una inspiració per a mi i per a innombrables persones de tot el món”, ha apuntat.

Estic orgullós de compartir aquesta època amb tu i em sento honrat d’haver exercit un paper que t’impulsa a aconseguir més, com tu has fet per mi durant els últims 18 anys. Estic segur que teniu més assoliments per davant, però ara com ara gaudeix d’aquest”, ha tancat Federer.

Per la seva banda, Novak Djokovic ha estat una mica més breu.  “Felicitacions a Rafael Nadal pel seu 21 Gran Eslam. Un assoliment meravellós”, ha escrit en el seu perfil de Twitter. El tennista serbi, número u de la classificació mundial, ha destacat que Nadal ha mostrat “un esperit de lluita impressionant, que ha tornat a prevaler”, i l’ha felicitat també en espanyol: “Enhorabona”.

Djokovic va viatjar a Austràlia a inicis del mes, però en no haver estat vacunat contra la COVID-19 les autoritats australianes li van negar l’entrada i finalment va ser deportat el 16 de gener, un dia abans del començament del torneig. El portal esportiu serbi Sportske.net suggereix que la victòria de l’espanyol es deu a l’absència del serbi. “Quan no hi és Novak, Rafa celebra el triomf”, ha titolat.

El diari serbi Politika destaca en el seu portal d’internet que Djokovic, malgrat no haver pogut participar en l’Obert d’Austràlia, seguirà primer en la llista ATP que es publicarà aquest dilluns. E

30/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris