X

Iva Pejkovic rememora els bombardejos a Belgrad de 1999 i reclama “arribar a un acord” per la pau

"Els més perjuditcats no tenen res a veure amb la política", recorda la central de l'Avarca davant la invasió de Rússia a Ucraïna; l'equip de Ciutadella juga contra l'Alcobendas (19 hores)

26/02/2022

Iva Pejkovic rememora els bombardejos a Belgrad de 1999 i reclama “arribar a un acord” per la pau

L’Avarca de Menorca juga avui contra l’Alcobendas, a partir de les 19 hores, un partit important per consolidar-se a les posicions de play-off. Però les hores prèvies, les hem passades amb Iva Pejkovic per un motiu de major transcendència: la invasió de Rússia a Ucraïna. A la nostra protagonista se li han despertat uns records de joventut tristos. La sèrbia té clar amb quin sentiment associar la paraula guerra.

Iva Pejkovic tenia catorze anys quan l’OTAN va bombardejar la seva ciutat, Belgrad -capital de Sèrbia-, per posar fi a l’anomenada guerra de Kósovo. Entre el 24 de març i l’11 de juny de 1999, la vida de la joventut de l’antiga república iugoslava va canviar molt.

Veient imatges de l’actual invasió de Rússia a Ucraïna, la central de l’Avarca recorda que la por que genera la guerra la va fer madurar abans.

Pejkovic afirma que no li interessa la política, però reclama la pau, ja, per frenar el patiment de molts innocents.

26/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris