X

El comitè local d’El Pi Inca anuncia la seva dissolució

Ho justifiquen per la "falta de sintonia" amb l'actual direcció del partit

13/05/2022

El comitè local d’El Pi Inca anuncia la seva dissolució

El comitè local del PI Inca ha decidit per unanimitat la seva dissolució davant la “falta de sintonia” amb l’actual direcció del partit, de la qual han dit que “no ha mostrat cap empatia” amb el grup de persones que formen part del comitè.

En un comunicat, han indicat que el comitè local d’Inca ha estat sempre “molt actiu” dins del partit “a l’hora d’organitzar tot tipus d’esdeveniments i sempre ha intentat impulsar canvis en el funcionament intern del partit de manera participativa i constructiva, per a intentar fer un projecte més gran i més atractiu” sobretot per a les noves generacions i on les quatre illes es puguin sentir representades.

Segons han assegurat, les seves propostes han quedat fora de poder ser aplicades en els dos últims congressos d’Inca i Campaner, “congressos extraordinaris esdevinguts per les traumàtiques dimissions dels presidents Jaume Font i Antoni Amengual”.

A més, han explicat que la distància entre el comitè local d’Inca i l’actual direcció del partit va arribar “al màxim” quan es va fer efectiva l’expulsió del portaveu en el Consell de Mallorca, Pere Soler.

13/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris