X

Primer cap de setmana pràcticament estival a les Illes

S'arribarà als 30ºC en alguns punts de l'interior de Mallorca, mentre que a la resta la temperatura oscil·larà entre els 24ºC i els 27ºC

13/05/2022

Primer cap de setmana pràcticament estival a les Illes

Foto: Juanjo Pons, a Sant Antoni

Als qui els agrada l’ambient d’estiu estan de sort, el cap de setmana serà pràcticament estival, amb petits matisos.

Avui, tornarem a arribar als 30ºC en alguns observatoris de l’interior de Mallorca, i a la resta la temperatura màxima quedarà entre els 24ºC i 27ºC, amb un ambient més fresquet arran de mar.

El vent bufarà molt fluix, per tant, la mar romandrà en calma i només quedaran redols de maror a l’est de les illes, amb ones que poden arribar als 60 centímetres.

Per demà i diumenge, l’anticicló continuarà situat damunt les illes deixant un cap de setmana de sol, malgrat que es passejaran niguls prims. A primera i darrera hora del dia hi haurà niguls baixos i boirines, que es desfaran ràpidament.

El vent continuarà bufant de manera feble, pràcticament en calma, només a les hores centrals del dia entrarà l’embat, que refrescarà l’ambient al litoral, on la temperatura màxima quedarà al voltant dels 25ºC. A la resta, els valors màxims seran més elevats, i es mouran entre els 26ºC i 28ºC.

A Mallorca, el termòmetre s’enfilarà més, i a l’interior de l’illa arribarem als 31ºC. Si heu de sortir el vespre, procurau a tapar-vos perquè encara refresca, amb temperatures mínimes que a l’interior baixaran fins als 10ºC. A la costa el termòmetre quedarà entre els 14ºC i 16ºC.

13/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris