X

Servei extraordinari de la policia local a Santa Catalina

Fonts policials asseguren que la zona està controlada i que el problema rau en la tramitació de les denúncies, que en molts casos no arriben als establiments incomplidors

14/05/2022

Servei extraordinari de la policia local a Santa Catalina

La policia local va realitzar ahir un servei extraordinari i puntual a Santa Catalina. Fonts policials asseguren que la zona està controlada i que el problema rau en la tramitació de les denúncies, que en molts casos no arriben als establiments incomplidors.

Vuit del vespre. La Policia Local vol fer-se veure a Santa Catalina. Convoquen els mitjans de comunicació perquè els acompanyem per uns carrers tranquils. Mentre els agents caminen per una plaça del Vapor buida, silenciosa, amb tots els locals tancats, fora de càmera dos veïnats increpen els periodistes. “No és ara que heu de venir“, escridassen.

Primer incident del vespre. Multen un jove per fer botellot a un dels molins del Jonquet. A un altre el sancionen per pixar al carrer. Són de les poques alteracions en un vespre tranquil. La següent aturada, uns contenidors de fems desbordats. Els agents criden Emaya, que no els agafa el telèfon.

I continuen cap a Fàbrica. Ambient tranquil i terrasses plenes.

En un vespre amb més periodistes que agents, vuit policies han patrullat per Santa Catalina. Aquest és un “servei extraordinari”, com diuen en argot policial, que es repetirà aquest dissabte vespre.

14/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris