X

El sector primari i el turístic veuen la nova Llei de turisme com una oportunitat per col·laborar

ASAJA demana controls per garantir que al manco el 3 per cent del producte que ofereixen els hotels és d'origen local i així evitar fraus

15/05/2022

El sector primari i el turístic veuen la nova Llei de turisme com una oportunitat per col·laborar

El sector primari subratlla el fet que, amb la nova llei turística i la condició que els hotels hagin de vendre com a mínim el 3% del producte local, per fi es puguin beneficiar d’una part del pastís turístic.

És una passa, diuen, per mirar de capgirar la situació del sector, amb rendibilitats nul·les, sense innovació ni relleu generacional . És, tal com apunta el president de l’Agrupació de Cadenes Hoteleres de Balears, una forma que aquests dos sectors, el turístic i el primari, col·laborin i es retroalimentin.


Els hotels de les Illes hauran d’incloure almenys un 3% de producte local per evitar sancions de fins a 40.000 euros

A Can Sereno, empresa d’Inca que ven carn i embotit de Mallorca, ja serveixen producte local a hotelers. Consideren que l’abastiment d’un mínim del 3% en producte local és perfectament possible, però demanen que se’n pugui augmentar el percentatge.

El sector primari demana que l’Administració faci inspeccions per garantir l’origen local dels productes que s’oferiran als hotels per evitar fraus.

15/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris