X

Can Picafort torna a fer olor de Saladina

El festival d'art urbà més important de Mallorca celebra aquesta setmana la seva cinquena edició

16/05/2022

Can Picafort torna a fer olor de Saladina

Acaronant les ones a la costa de Can Picafort, un mural de Joan Aguiló enceta la cinquena edició del Saladina Art Fest. “Com que havia de pintar una paret davant la mar, he volgut reflectir el moment en que els mallorquins deim anar a nedar”, explica el muralista i organitzador del festival. “Aquest moment en que ens posam en remull i feim la xerrada”, afegeix.

Després de dos anys d’aturada, el festival d’art urbà més important de l’illa torna amb més il·lusió que mai. I ho fa amb artistes de primer nivell, com la catalana Alba Fabre, que entre traços aparentment aleatoris, conrea tot un paisatge de tonalitats. Quan va veure que havia d’intervenir una zona tan turística, va voler plasmar una imatge que contrastàs aquest fet. És per això que aquests dies, pinta un bosc a una zona plena d’hotels.

Un entorn que ja han transformat en edicions anteriors referents internacionals de l’art urbà com Boa Mixtura, Doa Oa o Fintan Magee. I ara s’hi suma el grec Dimitri Taxis, que plasma un dels seus icònics vaixells en aquest mur. Durant tota la setmana, trobareu artistes omplint de color Can Picafort, i el cap de setmana hi haurà concerts, teatre i rutes guiades.

16/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris