X

El comitè local d’El Pi a Consell abandona el partit perquè no s’hi sent “representat”

Els membres consideren que la formació política "ha quedat tristament ancorada en el passat"

19/05/2022

El comitè local d’El Pi a Consell abandona el partit perquè no s’hi sent “representat”

El comitè local d’El PI a Consell ha abandonat el partit després d’una reunió que va tenir lloc aquest dimecres amb el president, Tolo Gili, i el secretari general, Rafel Ballester, en què la formació del municipi va exposar les actuacions que s’estan realitzant, amb què “no se sent representat”.

En una nota de premsa, el comitè ha explicat que el debat “va ser escàs” pel fet que els dos dirigents “no van rebatre les argumentacions”, i que “tot” van ser “excuses i lamentacions, cap explicació ni discurs de futur”. “La nostra sensació és que en aquests moments El PI és un partit que tristament s’ha quedat ancorat al passat”, han declarat.

També han argumentat que a Consell, el grup treballa “per canviar el rumb” de l’Ajuntament i que necessiten “nous aires, nous arguments i noves idees”, valors que “ara El PI no representa”. “Pensem que el millor per al nostre grup és abandonar la formació i centrar-nos en la feina del municipi pensant el 2023 i deixant les portes obertes al futur”, han declarat.

19/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris