X

L’ampliació de terrasses al passeig Marítim n’eleva el nombre d’incompliments

S'ha generalitzat l'hàbit de mantenir-les obertes fins a altes hores de la matinada

20/05/2022

L’ampliació de terrasses al passeig Marítim n’eleva el nombre d’incompliments

L’Autoritat Portuària de les Illes Balears (APB) ha detectat que des que es va permetre la possibilitat d’ampliar les ocupacions de les terrasses al Passeig Marítim en un dels carrils de circulació de vehicles, també s’han ampliat els incompliments dels establiments. En una carta dirigida als titulars, ha recordat que estan obligats a complir els horaris autoritzats d’obertura i tancament.

En les condicions que s’atorguen els títols de cessió d’aquests espais, s’estableix que l’horari d’obertura i tancament és, de manera general, de 7 h a 00 h; els divendres, dissabtes i vigílies de festiu fins a les 00.30 h i, de manera excepcional, de l’1 d’abril al 31 d’octubre s’amplia fins a mitja hora més.

S’ha detectat que a la zona de l’avinguda de Gabriel Roca del Port de Palma es generalitza l’hàbit de mantenir obertes les terrasses fins a altes hores de la matinada. “Són nombroses les queixes rebudes per part de veïns en les quals denuncien la generació de renou a altes hores de la nit, amb el consegüent dany i perjudici al seu descans”, destaquen en una nota.

A més, l’APB ha advertit que l’incompliment d’aquestes condicions motivarà l’aixecament de les actes de denúncia a aquells establiments que les infringesqui i l’extinció del títol d’ocupació atorgat per l’APB.

20/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris