X

Binigafull i Son Martorellet triomfen a la recuperada Fira del Cavall de Menorca

Després de tot un matí de desfilades i valoracions dels jutges s'han entregat un total de 25 premis als millors criadors de l'edició

22/05/2022

Binigafull i Son Martorellet triomfen a la recuperada Fira del Cavall de Menorca

Després de dos anys sense la Fira del Cavall i d’un darrer Concurs Morfològic a porta tancada… l’espectacle eqüestre ha tornat al recinte firal des Mercadal. Són prop de 90 els exemplars que han participat en el certamen d’enguany… i el nivell és cada vegada més alt.

Després de tot un matí de desfilades i valoracions dels jutges… El cavall CLEIN SC de Binigafull, a Ciutadella i l’egua DULCINEA de Son Martorellet, a Ferreries, s’han alçat campions de Raça

En total, s’han repartit 25 premis per reconèixer la feina dels criadors, de les ramaderies i de totes les persones involucrades en el sector. Un sector que ha vist com, tot i la pandèmia, la compravenda d’animals s’anima a les portes d’un estiu en què els cavalls tornaran a ser protagonistes de les festes populars de Menorca.

La cita -que tot i la calor ha atret milers de persones- ha servit, una vegada més, per fer valdre les virtuts morfològiques del cavall menorquí.

22/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris