X

L’Atlètic Balears destitueix Eloy Jiménez a falta de només una jornada per acabar la lliga

Jordi Roger abandona la secretaria tècnica i torna a la banqueta escortat per Joan Vich per afrontar el repte majúscul d'entrar a un playoff que depen d'errades d'altres equips

24/05/2022

L’Atlètic Balears destitueix Eloy Jiménez a falta de només una jornada per acabar la lliga

Moviment sorprenent a la banqueta de l’Atlètic Balears. El club palmesà ha anunciat aquest dimarts dematí la destitució d’Eloy Jiménez quan només queda un partit per acabar la lliga i amb l’equip fora de les posicions de playoff. L’empat contra l’Atlético Sanluqueño, que difculta molt el somni de l’ascens, ha estat el detonant d’aquesta decisió. El relleu s’ha cercat a casa: Jordi Roger, fins ara secretari tècnic, recupera el rol d’entrenador i estarà acompanyat per Joan Vich, que ja va ser segon tècnic amb Xavi Calm.

Eloy Jiménez era el revulsiu pensat per canviar la mala inèrcia de l’equip després d’un primer tram de curs exitós i amb el premi de la Copa. Perduda la confiança en Xavi Calm, el tècnic manxec era l’aposta de Patrick Messow. Debuta amb triomf davant l’Alcoià, però a partir d’aquí no aconsegueix filar resultats ni una bona línea de joc. L’equip va acumular 4 empats consecutius i la renda de punts que matenia l’Atlètic Balears a la zona noble s’esvaeix. No guanyar a UCAM Múrcia ni a l’Atlético Sanluqueño ha condemnat els balearicos a dependre d’altres equips per entrar a la lluita per ascendir a segona divisió. La breu etapa d’Eloy Jiménez finalitza amb un bagatge de 3 victòries, 7 empats i 2 derrotes. Registres insuficients i que ara es pretenen corregir amb un cop de timó sobtat i de conseqüències incertes.

24/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris