X

Canvi de temps: tempestes puntualment fortes i davallada de la temperatura

No som davant una situació de grans acumulats de pluja que puguin provocar inundacions

24/05/2022

Canvi de temps: tempestes puntualment fortes i davallada de la temperatura

Imatge d'arxiu.

Anit ens arribarà una bossa d’aire fred a totes les capes de l’atmosfera, que després d’aquestes setmanes amb temperatures molt per damunt de les habituals, provocarà tempestes que puntualment seran fortes i una davallada significativa de la temperatura.

No som davant una situació de grans acumulats de pluja que puguin provocar inundacions; sí que a partir d’aquesta mitjanit fins demà a migdia hi haurà ruixats i tempestes, principalment a Mallorca i a Menorca, que puntualment seran intenses, i poden venir acompanyades de calabruix i cops de vent intensos en el moment de la precipitació. A partir de demà migdia tendrem més estones de sol, malgrat que els ruixats localitzats podran continuar fins dijous.

Per altra banda, també serà destacable la davallada de la temperatura; diumenge passat vam superar els 37 °C a punts de l’interior de Mallorca, aquest dimecres, la temperatura a les hores centrals del dia quedarà entorn dels 18 a 19 °C, per tant, en aquesta banda de les illes, el descens del termòmetre serà pràcticament 20 °C, respecte a diumenge.

24/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris