X

Veïnats i hotelers de Platja de Palma tornen a fer front comú per “dignificar la destinació”

La plataforma per una Platja de Palma Cívica torna a reclamar un any més una major seguretat a la zona

27/05/2022

Veïnats i hotelers de Platja de Palma tornen a fer front comú per “dignificar la destinació”

La Plataforma “Per una Platja de Palma Cívica”, integrada per veïnats i hotelers, es torna a posar en marxa després de dos anys de pandèmia. Ho fa amb l’objectiu d’aconseguir per a la zona un turisme de qualitat i sostenible, que fomenti la convivència i que dignifiqui la destinació. “No volem conductes incíviques a Platja de Palma, ja no sabem com més dir-ho”, ha apuntat la presidenta de l’Associació Hotelera de Platja de Palma, Isabel Vidal.

Per aconseguir-ho, una manera seria la de conscienciar el turista des del país d’origen o a través dels turoperadors. Així ho ha plantejat el president de l’Agrupació Ciutadana Ciutat de s’Arenal, Yug Steffen. “Si volen venir a Platja de Palma són benvinguts, però han de respectar les normes i les conseqüències en cas de no fer-ho”, ha dit.

El vicepresident dels hotelers de la zona, José Antonio Alarcón, ha apuntat que hi ha establiments que han deixat de fer feina amb alguns canals de comercialització en un intent d’evitar el turisme d’excessos. Això ha provocat que els nivells d’ocupació siguin, en aquests casos, més baixos. “Ha fet que ja no siguin del 90%, sinó del 70% o del 60%”, segons Alarcón.

La plataforma per una Platja de Palma Cívica torna a reclamar un any més una major seguretat a la zona. Fan falta més efectius policials i que patrullin a peu. El president de l’Associació de Veïnats Las Maravillas i Sometimes, Miquel Cañellas, ha dit que no serveix de res que vagin en moto o en cotxe, han d’estar diuen, a peu de carrer, a prop del turista, del comerç i del ciutadà. Però també posen damunt la taula la necessitat de millorar-ne la neteja i les infraestructures. De fet, l’any passat varen localitzar més de 5.500 deficiències a Platja de Palma, més de 600 més que el 2020.

27/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris