X

La Policia Nacional investiga el cas d’un nou turista precipitat

El Govern i l'Ajuntament de Palma lamenten el succés i diuen que fan feina per evitar aquestes qüestions "al màxim possible"

27/05/2022

La Policia Nacional investiga el cas d’un nou turista precipitat

Un turista britànic de 19 anys roman en estat greu a la Unitat de Cures Intensives de Son Espases, després de caure des d’un quart pis a un hotel de Sant Agustí, a Palma, a Mallorca. La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació, però segons sembla, el jove anava begut i acabava d’arribar de festa. Des del Govern, lamenten aquest succés. El portaveu de l’Executiu, Iago Negueruela, ha dit que el fet que succeeixin aquestes coses “ens preocupa a tots”, i també ha recordat “la persona i tot el seu entorn”.

El jove presenta policontusions i fractures a les cames. La regidora de Seguretat Ciutadana de Palma, Joana Adrover, ha afirmat que “nosaltres estarem fent feina, per descomptat, perquè totes aquestes qüestions evitar-les al màxim possible”. De moment, ja són cinc els accidents d’aquests tipus que s’han produït a Mallorca aquest mes de maig. Dos joves han mort i un altre ha quedat paraplègic.

27/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris