X

Rafel Nadal derrota Van de Zandschulp i se classifica per als vuitens de final de Roland Garros

El manacorí s'ha imposat a l'holandès per 6-3, 6-2 i 6-4. El pròxim rival del tennista balear serà un deixeble de Toni Nadal: el canadenc Félix Auger-Aliassime

27/05/2022

Rafel Nadal derrota Van de Zandschulp i se classifica per als vuitens de final de Roland Garros

Rafel Nadal s’ha classificat per als vuitens de final de Roland Garros. El tennista balear s’ha desfet de l’holandès Botic Van de Zandschulp en tres sets. La primera mànega ha acabat 6-3 a favor del manacorí, tot i que Nadal ha començat el set perdent el seu servei. Acte seguit ha fet el contrabreak i al sisè joc li ha tornat a rompre el servei al rival. Això li ha bastat per apuntar-se el primer parcial.

El segon ha estat més senzill. Poderós amb servei, Rafel Nadal ha sumat dos breaks ben prest i això li ha permès endur-se el set sense problemes per 6-2. Amb dos sets de desavantatge, semblava que Van de Zandschulp es donaria per vençut. De fet, ha perdut els seus dos primers jocs al servei i Nadal s’ha situat amb un 4-0 a favor. Però, amb tot perdut, l’holandès ha guanyat tres jocs de forma consecutiva. Ha estat un miratge. Nadal s’ha tornat a entonar i ha resolt el set per 6-4. Després de dues hores i tretze minuts sobre la pista, el manacorí segellava el seu passaport cap als vuitens de final.

Allà l’esperarà Félix Auger-Aliassime. Un enfrontament amb certa morbositat ja que un dels entrenadors de l’equip tècnic del canadenc és Toni Nadal, extrenador de Rafel i l’home que millor coneix al tretze vegades campió de Roland Garros.

27/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris