X

Un centenar d’agents reforçaran el dispositiu policial d’estiu a Palma

L'objectiu principal és aturar tot el turisme d'excessos i garantir la seguretat ciutadana

27/05/2022

Un centenar d’agents reforçaran el dispositiu policial d’estiu a Palma

Per mirar d’aturar tot el turisme d’excessps, a més de per garantir la seguretat ciutadana, un centenar d’agents de diverses unitats de la policia local de Palma formaran part del dispositiu de reforç policial d’aquest estiu. Entre les novetats, destaquen el reforç de la policia de barri i de la sala 092, així com de la unitat Nocturna i de l’oficina de Les Meravelles a la Platja de Palma.

La policia muntada. La unitat d’intervenció immediata. La unitat nocturna… o la unitat de bicicletes de la platja de Palma. Són alguns dels departaments de la Policia local de Palma que s’han ampliat per a aquest estiu. A més, enguany també el reforç arribarà a la sala de 092 i la policia de barri. En total seran un centenar d’agents més en un dispositiu que va començar el dos de maig i que es mantendrà fins al 23 d’octubre.

Aquests agents s’encarregaran de combatre l’incivisme i vetlar per la seguretat de residents i turistes. L’ajuntament recorda que les multes per incomplir l’ordenança de l’ús dels espais públics poden arribar als 3.000 euros i la llei d’excessos fins als 600.000.

Aquest reforç costarà a l’ajuntament de Palma prop d’un milió d’euros. A més, en breu, s’incorporaran uns altres 56 agents, que ja estan en procés de selecció.

27/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris