X

La 40a Fira del Llibre s’inaugura a Palma i disposarà d’una cinquantena d’activitats

L'escriptora Laura Gost ha estat l'encarregada de llegir el pregó en què ha homenatjat, en forma de faula, les diferents vides que té un llibre

27/05/2022

La 40a Fira del Llibre s’inaugura a Palma i disposarà d’una cinquantena d’activitats

Som de ple a la primavera i torna un dels clàssics d’aquesta època de l’any a Palma. La Fira del Llibre s’ha inaugurat al passeig del Born, amb el lema “Vaig començar a llegir… i encara no m’he aturat”.

A la jornada inaugural hi hem trobat de tot: gent que ja ha comprat llibres i d’altres que prefereixen mirar i fullejar. La 40a Fira del Llibre de Palma s’ha estrenat amb una vintena de llibreters que ja exposen tant novetats com clàssics i els llibres més venuts. S’hi han organitzat presentacions i signatures de llibres, però com sempre, allò més cercat són les novetats editorials.

L’escriptora Laura Gost ha estat l’encarregada de llegir el pregó. Un pregó en què ha homenatjat, en forma de faula, les diferents vides que té un llibre.

El Gremi de Llibreters ha programat una cinquantena d’activitats per a tots els públics. El gran reclam serà les desenes d’escriptors i escriptores que estaran aquí per firmar els seus llibres com la jove revelació d’enguany, l’escriptora mallorquina Joana Marcús, que ja és tot un fenomen entre el públic adolescent.

Fins al 5 de juny hi serà la Fira al passeig del Born, una Fira que s’espera que sigui multitudinària.

27/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris