X

Sant Joan a IB3: més de 40 hores d’emissions en directe

Hi podreu seguir i sentir els moments més especials, des del Diumenge des Be fins a la gran cloenda dels Jocs des Pla

15/06/2022

Sant Joan a IB3: més de 40 hores d’emissions en directe

“Torna Sant Joan!”. Aquest és el lema que acompanyarà la programació especial de les festes de Sant Joan de Ciutadella d’IB3. Enguany amb més seguiment que mai a Ràdio, Televisió, web i xarxes. Hi podreu veure i sentir els moments més especials, els protagonistes i les imatges més espectaculars des del Diumenge des Be fins a la gran cloenda dels Jocs des Pla passant pel multitudinari Caragol des Born. En total, 40 hores d’emissions en directe i 50 professionals fent feina per acostar-vos el retorn d’aquesta emblemàtica festa.

IB3 televisió retransmetrà en directe el primer toc de flabiol del Diumenge des Be. Serà puntualment a les 8 i mitja del dematí per veure com arriba la comitiva a cas caixer senyor, amb el be de Sant Joan, per anunciar des de can Simó que les festes ja són aquí.

El tambor i el flabiol tornaran a ressonar a Ciutadella i a totes les llars de les Illes amb la retransmissió del primer toc del 23, que començarà una hora abans de les 14… i al capvespre les càmeres d’IB3 es traslladaran al Caragol des Born.

A més, la cobertura als magazins de televisió i ràdio permetrà als espectadors seguir la festa minut a minut des dels dies previs, fins al dia 24, amb nombroses connexions en directe. A més, l’espai radiofònic Al Dia, oferirà una programació especial amb actuacions en directe, debats, ambient i entrevistes als principals protagonistes d’aquest Sant Joan 2022.

A televisió, la retransmissió dels Jocs des Pla començarà a les vuit i mitja del vespre amb la millor tecnologia audiovisual, per arribar a tots els racons i seguir ben de prop totes les corregudes. IB3 convida els espectadors a interactuar en xarxes amb el hashtag #SantJoanIB3.

15/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris