X

Huguet aconsegueix un or i quatre bronzes als premis FAD de disseny

La gala va tenir lloc a Barcelona i es donaren cita als principals arquitectes i dissenyadors del moment de tot Espanya i Portugal

16/06/2022

Huguet aconsegueix un or i quatre bronzes als premis FAD de disseny

Biel Huguet, gerent de l’empresa campanera Hugue, que es dediquen a la fabricació artesanal de rajoles hidràuliques i peces de ciment, ha recollit els guardons a Barcelona. Els productes presentats al certamen han aconseguit cinc premis. Un d’ells, el Delta d’Or en la categoria d’Interiorisme per les rajoles produïdes per Camper i dissenyades per Achilles Ion Gabriella gala anual dels premis FAD d’Arquitectura.
Són les rajoles fetes per Camper amb disseny d’Achilles Ion Gabriel, el labavo Ribella dissenyat pel propi equip Huguet i les rajoles Jonathan Sergison i Stehen Bates de Sergison Bates arquitects.
Huguet fabrica rajoles hidràuliques de manera tradicional des de l’any 1933. Fa 25 anys que renovaren l’estil de producció i apostaren pel disseny. Aquesta és la quarta edició consecutiva on Huguet competeix i guanya alguns dels guardons del certamen. La seva aposta pel disseny és ara el pilar del negoci.
Els premis FAD són l’escenari de la trobada anual dels arquitectes i dissenyadors més consagrats d’Espanya i Portugal.

16/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris