X

Prohibit obrir bingos a menys de 500 metres de distància de les escoles

El Consell de Govern ha aprovat un nou reglament que limitarà l'accés a les sales de jocs per als menors d'edat 

20/06/2022

Prohibit obrir bingos a menys de 500 metres de distància de les escoles

El Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns un nou reglament que pretén limitar l’accés als bingos per als menors d’edat i així intentar evitar conductes ludòpates. Aquesta nova norma estableix limitacions a l’hora d’obrir nous locals de joc a zones pròximes a centres escolars o a zones d’oci infantil. En concret, prohibeix la instal·lació de sales de bingo en una zona inferior a cinc-cents metres respecte a aquest tipus de centres. Tampoc es podrà obrir cap nova sala de bingo a una distància igual o inferior a 600 metres respecte d’altres sales ja autoritzades.

El nou decret obligarà a aquest tipus d’establiments a disposar d’un servei de control i d’admissió que exigeix la identificació dels jugadors i no es permetrà l’entrada a menors d’edat, a persones incapacitades legalment o als qui voluntàriament hagin sol·licitat que se’ls prohibeixi l’accés.

L’autorització d’instal·lació d’aquest tipus de sales podrà tenir una vigència màxima de 10 anys.

D’altra banda, aquest nou reglament dedica un capítol a la regulació del bingo electrònic, perquè aquest no funcioni al marge de la llei i estigui degudament reglat per facilitar les degudes inspeccions.

20/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris