El Palma Futsal perd 4-2 contra el Barça el primer partit de la final

El conjunt mallorquí necessita guanyar dissabte a Son Moix per forçar el tercer i definitiu assalt pel títol de lliga

22/06/2022

Valent i atrevit, però sense premi. El Palma Futsal ha perdut el primer partit de la final davant el Barça al Palau Blaugrana. Han començat bé els homes de Vadillo. L’intercanvi de cops s’ha iniciat ben prest i qualsevol hauria pogut encetar el marcador. Ha estat l’actual campió d’Europa qui ha començat marcant. Al minut 5, Dyego ha fet l’1-0. El Palma ha reaccionat bé a la primera diana culer i Higor ha empatat el partit poc després.

Amb 1-1, la intensitat en el joc ha estat màxima. Dyego ha tornat a encertar davant la porteria de Fabio i ha permès al Barça partir cap al vestidor amb avantatge al marcador. I això que l’equip balear ha gaudit de bones ocasions per empatar abans del descans, inclòs un doble penal.

Res més començar la segona part, Nunes, el jugador possiblement més en forma del Palma, ha marcat el 2-2. Era el millor inici possible del segon acte per als de Vadillo. Però ha estat un miratge. El Barça ha augmentat les seves prestacions i ha començat a crear molt perill sobre la porteria de Fabio. Un xut creuat d’Adolfo al minut 28 ha suposat el 3-2. El porter del conjunt mallorquí, completament tapat per la defensa i per Ferrao, no ha vist la pilota en cap moment.

La sentència blaugrana ha arribat a sis minuts del final. Ferrao, després d’una sèrie de retalls, engalta un bon xut i marca el 4-2. És el gol número 30 en lliga del brasiler aquesta temporada. El quadre de Jesús Velasco ha conservat bé la renda i ha aguantat sense gaires problemes els darrers atacs del Palma.

Ara la sèrie al millor de tres partits es trasllada a Son Moix. Dissabte vespre, segon capítol de la final. El Palma necessita la victòria per forçar el tercer assalt d’aquesta lluita pel títol. El gran dubte és saber si Carlos Barrón podrà jugar o seguirà a la banqueta a causa dels problemes físics que arrossega des del segon partit de quarts davant el Ribera Navarra.