X

Polèmica a l’Ajuntament de Palma: Alberto Jarabo declina fins en set ocasions fer declaracions sobre Rodrigo Romero

El regidor de Promoció Econòmica i portaveu d'Unides Podem al consistori ja va afirmar divendres a IB3 Ràdio que donava suport al comunicat de Vivas

22/06/2022

Polèmica a l’Ajuntament de Palma: Alberto Jarabo declina fins en set ocasions fer declaracions sobre Rodrigo Romero

Alberto Jarabo ha declinat avui fins en set ocasions fer declaracions sobre el regidor de Promoció Econòmica i portaveu d’Unides Podem al l’Ajuntament de Palma, Rodrigo Romero, i uns àudios d’Ona Mediterrània que publica aquest dimecres el Diari Balears i que tornen a posar en el punt de mira l’Ajuntament de Palma i l’equip del batle José Hila.

Jarabo ha comparegut per donar comptes dels acords de la junta de Govern, a la qual no hi ha participat Rodrigo Romero, ni tampoc el batle, José Hila, per trobar-se a Madrid.

Després de la destitució de Sonia Vivas, el Consistori donava per tancada la crisi generada arran de l’organització de la Pride Week. Només uns dies després, una conversa que s’atribuiria al regidor de Promoció Econòmica i portaveu d’Unides Podem al consistori, Rodrigo Romero torna a fer trontollar el pacte de govern al consistori. “A Neus Truyol l’he agafada i la tenc com un pitbull i no la deixaré”, diu. I també que això “són les conseqüències de no voler parlar i de fer el que els dona la gana i d’incendiar les xarxes”.

Del portaveu de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, afirma, segons aquests àudios publicats, que “és un fracassat i que no és capaç de regular les terrasses de Santa Catalina, d’obrir la plaça Major i que ara tancarà el centre comercial de l’Escorxador”. Del portaveu de la formació a Palma, el qualificaria de “puta mentider”.

Romero es desmarcava ahir del comunicat, tot i que el mateix dia que va sortir a la llum el comunicat de Sonia Vivas va confirmar a Ib3 que el va assumir com a grup municipal d’Unides Podem del que ell és el portaveu. Neus Truyol tampoc ha volgut fer declaracions.

Per la seva part, el PP demana la compareixença de Romero perquè doni explicacions davant el ple.

Una nova crisi deixaria la majoria de José Hila pendent d’un fil.


Els polèmics àudios de Rodrigo Romero en els quals arremet contra Podem i Neus Truyol: “L’he agafada i la tenc com un pitbull”

22/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris