X

Mor l’artista Isabel Echarri, premi Ramon Llull 2022

L'artista va arribar a Formentera l'any 1954, on va desenvolupar bona part de la seva trajectòria i va impulsar l'art i la cultura des de múltiples vessants

22/06/2022

Mor l’artista Isabel Echarri, premi Ramon Llull 2022

L'artista Isabel Echarri a la seva casa de Formentera

L’artista Isabel Echarri, premi Ramon Llull 2022, ha mort aquest dimecres a Formentera. El Govern ha informat de la seva defunció i ha expressat el seu condol per la mort de l’artista que va obtenir el guardó en reconeixement de la seva trajectòria artística.

Echarri no va poder recollir el guardó presencialment a l’acte del Dia de Balears i el va rebre dies després a la seva casa de mans de la presidenta de l’Executiu, Francina Armengol. Armengol ha lamentat la notícia de la defunció “d’una de les grans de la cultura i una artista que sentia l’art en el cor”.

Isabel Echarri va néixer a Navarra el 1929 i va arribar a Formentera l’any 1954, on va desenvolupar bona part de la seva trajectòria i va impulsar l’art i la cultura des de múltiples vessants. L’escultura, la poesia, el gravat, l’escenografia i la pintura són algunes de les disciplines amb què Echarri va expressar la seva vocació artística.

La seva obra ha estat exposada a galeries de tota Europa i a altres continents, així com al Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, que també incorpora obra seva dins la seva col·lecció.

22/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris