X

Rafel Nadal supera Stan Wawrinka per 6-2 i 6-3 al torneig d’exhibició de Hurlingham

El tennista balear jugarà divendres contra Auger-Aliassime al mateix escenari

22/06/2022

Rafel Nadal supera Stan Wawrinka per 6-2 i 6-3 al torneig d’exhibició de Hurlingham

Rafel Nadal ha sabut recompensar l’ovació que ha rebut just abans del partit. 3 anys després, el manacorí ha tornat a competir damunt herba i, com a carta de presentació, ha posat un 3 a 0 al marcador, trencant el servei de Wawrinka i guanyant dos jocs en blanc amb el seu servei. Si li ha fet mal el peu, ho ha sabut dissimular i s’ha adjudicat el primer set per 6 a 2 en manco de mitja hora.

La segona mànega ha començat amb la versió lluitadora del mallorquí. Amb 0-40, Wawrinka ha gaudit de 3 pilotes de break. 3 punts que Nadal ha estat capaç de remuntar per acabar guanyant el primer joc. El vint-i-dues vegades campió a de Grand Slam no ha passat per gaire moments delicats i ha tengut controlada la situació en tot moment, llevat dels dos breaks que ha concedit al seu rival en tot el partit. Finalment, després de gairebé una hora de joc: 6-2 i 6-3, aprofitant la primera pilota de partit per sentenciar amb un gran servei.

Nadal torna a l’herba per la porta gran. Divendres, al segon partit d’exhibició, el nivell del rival pujarà. El de Manacor s’enfrontarà a Auger-Aliassime, número 9 del món.

22/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris