X

IB3 ofereix més de 40 hores de directe per acostar a tothom la festa de Sant Joan de Ciutadella

Com a novetat, un dron oferirà imatges aèries d'alta definició dels actes més emblemàtics de la festa

23/06/2022

IB3 ofereix més de 40 hores de directe per acostar a tothom la festa de Sant Joan de Ciutadella

Acostar Sant Joan a tothom i oferir imatges mai vistes de la festa és l’objectiu que té enguany IB3. La televisió pública de les Illes Balears oferirà més de 40 hores de senyal en directe amb un gran desplegament de mitjans, la tecnologia més puntera i amb la participació de 50 professionals.

Serà una transmissió especial per apropar a totes les llars aquestes festes que tant s’han fet esperar i fer-ho des d’un angle diferent. Per aconseguir-ho s’han preparat mitjans tècnics pioners que permetran donar una imatge de la festivitat com mai no s’ha vist per televisió. La novetat: un dron que emetrà, en directe, imatges aèries en alta definició a un màxim de 120 metres d’altura de la plaça des Born i des Pla per no perdre el més mínim detall dels actes de la festa.

A més de les transmissions especials del Caragol des Born i els Jocs des Pla, els magazins (Els Dematins i Cinc Dies) i els d’IB3 Ràdio (Al dia i El Replà) seguiran tots els detalls de la festa. Tothom que vulgui interactuar, ho pot fer amb l’etiqueta #SantJoanIB3.

23/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris