X

El regidor de Palma Rodrigo Romero presenta formalment la seva acta després de ser destituït pel batle

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació serà gestionada pel regidor Alberto Jarabo

23/06/2022

El regidor de Palma Rodrigo Romero presenta formalment la seva acta després de ser destituït pel batle

El batle de Palma, Jose Hila, ha signat aquest dijous el decret de destitució del regidor Rodrigo A. Romero, fins ara responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació. Romero ha confirmat a IB3 Ràdio que també deixarà l’acta de regidor. I així ho ha confirmat l’Ajuntament: Romero ha presentat aquest mateix horabaixa formalment la seva renúncia a l’acta de regidor de Cort. La petició es començarà a tramitar el pròxim dilluns, segons assenyalen fonts de Cort.

A partir d’ara, la renúncia serà traslladada al ple ordinari del pròxim dijous 30 de juny i un pic se li doni el vistiplau se sol·licitarà a la Junta Electoral Central les credencials del nou regidor perquè pugui prendre possessió de la seva acta en el ple de juliol.

Segons ha explciat el ja exregidor a IB3 Ràdio, ha rebut una telefonada del batle en què li demanava que dimitís, però Romero no ho ha volgut fer, ja que assegura que no en té motius. D’aquesta manera, ha dit, li ha donat al batle la responsabilitat d’explicar per què ho fa.

Per la seva part, l’Ajuntament assegura que el batle ha signat la destitució després de la sol·licitud del grup municipal Unides Podem, que li ha traslladat la petició. La Regidoria serà gestionada pel regidor Alberto Jarabo.

Així i arran de la crisi de la Pride Week Palma, en només una setmana, dos dels tres regidors que Unides Podem té a l’Ajuntament de Palma han estat destituïts.

Més informació sobre la crisi de Govern a l’Ajuntament de Palma:

➡ Crisi Pride Week Palma: Podem demana a Hila que destitueixi el seu regidor Rodrigo Romero

Els polèmics àudios de Rodrigo Romero en els quals arremet contra Podem i Neus Truyol

Alberto Jarabo declina fins en set ocasions fer declaracions sobre Rodrigo Romero

23/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris