X

Ordenen el trasllat a Mallorca de la dona atropellada pel cavall als Jocs des Pla

El jove, de 27 anys, s'ha fracturat el colze dret, pateix una contusió pulmonar dreta sense compromís respiratori i una possible lesió a nivell cervical

24/06/2022

Ordenen el trasllat a Mallorca de la dona atropellada pel cavall als Jocs des Pla

Els serveis sanitaris han ordenat el trasllat a l’hospital universitat de Son Espases de Palma de la dona de 39 anys que ha resultat ferida de gravetat després que un cavall l’hagi atropellat en els Jocs des Pla de les festes de Sant Joan. La dona presenta diverses fractures cranials amb hemorràgia cerebral associada i el seu pronòstic és reservat. L’equip mèdic de l’hospital Mateu Orfila de Maó ha decidit el seu trasllat a Mallorca i passarà a càrrec del servei de neurocirurgia.

El cavaller que aquest divendres s’ha desbocat amb el seu cavall contra una dona de 39 anys en els entrenaments dels Jocs des Pla de Sant Joan ha ingressat a la Unitat de Vigilància Intensiva de la Clínica Juaneda de Ciutadella, segons han confirmat fonts municipals. El jove, de 27 anys, s’ha fracturat el colze dret, pateix una contusió pulmonar dreta sense compromís respiratori i una possible lesió a nivell cervical. El seu estat és estable i roman a l’UCI sota observació.

El genet, de 27 anys, s’ha fracturat el colze dret, pateix una contusió pulmonar dreta sense compromís respiratori i una possible lesió a nivell cervical. El seu estat és estable, encara que el seu ingrés en l’UCI és per a estar en observació.

La Creu Roja ha atès 11 persones en els entrenaments dels Jocs des Pla, amb 5 ferits, 2 lipotímies, 3 traumatismes i una assistència d’un altre tipus.

En el Caragol de Santa Clara, s’han atès 8 persones, una insuficiència respiratòria, una contusió, una cremada, 2 ferides, un mareig i 2 d’un altre tipus.

El 2014, també a les festes de Sant Joan de Ciutadella, una dona de Barcelona va morir després de ser atropellada per un cavall.

24/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris