X

Els treballadors de Ryanair no exerceixen el seu dret a vaga per cobrir els serveis mínims

El sindicat USO denuncia que no han pogut excercir el seu dret a vaga perquè els han convocat a fer feina com serveis mínims

24/06/2022

Els treballadors de Ryanair no exerceixen el seu dret a vaga per cobrir els serveis mínims

A Eivissa normalitat absoluta en aquest primer dia de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair. No s’ha cancel·lat cap dels 48 vols previstos, 25 sortides i 23 arribades i els retards que hi ha són mínims.

Segons explica el sindicat USO, el problema és que no han pogut exercir el seu dret a vaga perquè tots els treballadors han estat citats com a serveis mínims. Fins i tot, el sindicat diu que hi ha més personal que un dia normal. Expliquen que el 90 per cent de la vintena d’empleats que fan feina a Eivissa volien fer vaga.

L’aturada està convocada per reclamar un conveni i unes condicions de feina dignes. La companyia Ryanair assegura que fa cinc anys que negocia amb els sindicats convocants i els acusen de cercar la confrontació.

“Estàvem preocupades, hem anat a l’aeroport amb temps perquè pensàvem que hi hauria problemes. Hi havia molta gent, però ha anat tot bé i hem tengut un retard mínim, crec que hem estat afortunades”, diu una passatgera procedent de Bristol.


Tranquil·litat en les primeres hores de vaga dels tripulants de cabina de Ryanair
La vaga de Ryanair convocada a Espanya s’estén a Bèlgica, Portugal, França i Itàlia

24/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris