X

Ascendeixen a 18 els migrants morts després de l’intent de salt massiu a la tanca de Melilla

Unes 2.000 persones d'origen subsaharià van intentar creuar des del Marroc a la ciutat espanyola de Melilla, un episodi que va deixar un balanç de 322 ferits

24/06/2022

Ascendeixen a 18 els migrants morts després de l’intent de salt massiu a la tanca de Melilla

Aquest divendres 18 migrants van morir en un assalt excepcionalment violent. Unes 2.000 persones d’origen subsaharià van intentar creuar des del Marroc a la ciutat espanyola de Melilla, un episodi que va deixar un balanç de 322 ferits, dels quals 189 són agents marroquins i espanyols i altres 133 emigrants.
L’intent de saltar la tanca que separa el país magrebí de la ciutat espanyola en el nord d’Àfrica va començar passades les sis del matí, quan els individus van començar a aproximar-se a la frontera i van ser detinguts per un ampli dispositiu muntat pel Marroc.
Malgrat els esforços dels agents marroquins, dues hores després un grup d’uns 500 persones van aconseguir arribar a la tanca i van trencar amb una cisalla una porta d’accés i van començar a entrar a Melilla. Segons la Delegació del Govern de la ciutat, 133 d’ells ho van aconseguir.

24/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris