X

El Palma Futsal s’encomana a la mística de Son Moix per somiar amb la lliga

Els de Vadillo necessiten guanyar al Barça per igualar la final i forçar el tercer partit davant un Palau que estarà ple amb 4.000 ànimes

25/06/2022

El Palma Futsal s’encomana a la mística de Son Moix per somiar amb la lliga

Invocar novament l’esperit de les grans ocasions per afrontar una d’aquelles cites que es recorden per sempre. La primera vegada que el Palau de Son Moix acull una final de lliga. Aquest grup, blindat davant les adversitats, mira en els ulls el repte més desafiant: tombar el gegant blaugrana.

El peatge a les anteriors eliminatòries contra Ribera Navarra i Jaén es va pagar amb una mescla de talent i èpica. Aquest dissabte no s’ha de mirar cap diferència de gols, sinó que guanyar iguala la final. I aquest Palma, quan trepitja ca seva, és un altre. El Director General del Palma Futsal, Jose Tirado, viu amb serenor aquests dies en què el projecte del club creix en reconeixement i recorda l’atmosfera generada a partir de la final de Copa del Rei perduda a Sevilla l’any 2016. Aquesta temporada ja és eterna i el Palma Futsal no vol deixar-la morir aquest dissabte vespre.

25/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris