Subcampions

L'equip d'Antonio Vadillo cau per 2 a 4 a Son Moix contra el Barça i desperta del somni de la lliga

25/06/2022

Subcampions

Son Moix s’ha vestit de gala per viure una nit màgica i superar el Barcelona, però ha quedat amb la mel a la boca. I això que el partit ha començat bé. Als 12 minuts Higor avançava l’equip de Vadillo en aprofitar una assistència de Chaguinha. Poc després el Barça empata per mitjà de Sergio Lozano. El capità blaugrana caça una pilota i supera Fabio. La reacció del Palma no s’ha fet esperar. Nunes, el millor home del Palma als play-offs, ha col·locat el 2 a 1 al marcador. Amb un bon xut el brasiler ha ficat la pilota entre les cames de Dídac. L’alegria del Palma ha durat poc perquè abans del descans, un altre cop, Lozano ha empatat el partit.

Ja al segon temps, Pito ha posat el 2 a 3 a l’electrònic amb una rematada al segon pal. Amb el Palma bolcat a l’atac i amb el porter jugador ha arribat el definitiu 2 a 4 de Dyego a falta de pocs de segons.

D’aquesta manera, el Palma Futsal acomiada la temporada amb un regust amarg, però amb el cap ben alt i la satisfacció de classificar-se per primera vegada per a la Champions League.