X

Augusto Fernández es corona a Assen

Izan Guevara aconsegueix la segona posició a moto3, mentre que Mir és vuitè a MotoGP. Miquel Pons ha patit una caiguda a Moto E

26/06/2022

Augusto Fernández es corona a Assen

Augusto Fernández parteix de vacances d’estiu com a colíder del mundial de Moto 2, gràcies a la victòria que ha aconseguit avui al circuit d’Assen. El triomf a la catedral del motociclisme és el segon consecutiu del pilot mallorquí, que queda empatat a punts amb Celestino Vietti. Augusto, que avui sortia novè, ha fet una gran remuntada i evidencia que és el pilot més en forma de la categoria intermèdia en aquests moments. Suma 4 podis a les darreres 5 curses.

A moto 3, autoregal avançat d’Izan Guevara pels 18 anys que farà dimarts. Ha estat en forma d’una nova visita al podi, la sisena consecutiva. El palmesà ha volgut aplicar el pla de rompre el grup, però avui les amenaces arribaven per totes bandes i ha caigut a la cinquena posició a la darrera volta. Aquí, ha brollat el talent per deixar la distància amb Sergio García en només 3 punts.

A la categoria reina, Joan Mir té el consol de veure la bandera a quadres dins al top 10. Vuitena posició gràcies a un inici explosiu que no ha tengut continuïtat. El bicampió del món arriba a l’aturada del Mundial sense resoldre el seu futur.

La pitjor part en aquest Gran Premi dels Països Baixos ha estat per Miquel Pons a moto E. A la segona volta el campaneter ha caigut i després ha estat atropellat per Marc Alcoba. Un accident que ha provocat la bandera vermella i el final de la cursa. Pons ha estat traslladat a un hospital de Groningen per fer-li un TAC a la pelvis. Roman conscient i quedarà ingressat en observació.

 

26/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris