X

Gran debut de Jaume Munar a Wimbledon

El santanyiner ha superat el brasiler Thiago Monteiro en tres sets

27/06/2022

Gran debut de Jaume Munar a Wimbledon

Wimbledon ha començat avui i ho ha fet amb una gran victòria de Jaume Munar. El tennista de Santanyí s’ha classificat per a la segona ronda després d’imposar-se al brasiler Thiago Monteiro. Ho ha fet en tres sets, per 6-2, 6-4 i 7-5, i en dues hores i onze minuts de partit. Ara el mallorquí s’enfrontarà a tot un os. Munar es veurà les cares amb el britànic Cameron Norrie, l’ídol local. El número 12 del món ha superat Pablo Andújar en el seu debut per 6 a 0, 7 a 6 i 6 a 3.

El vigent campió de Wimbledon, Novak Djokovic, també ha fet avui el seu debut. L’actual número 3 del món, primer cap de sèrie del torneig, s’ha imposat a la primera ronda al sud-coreà Soon Kwon. Això sí, el número 81 del rànquing li ha donat molts de problemes, i el serbi ha necessitat quatre sets per passar de ronda. Amb aquest triomf, Djokovic es converteix en l’únic tennista capaç d’aconseguir 80 victòries o més als quatre Grand Slams. També continua endavant Carlos Alcaraz després d’eliminar l’alemany Jan-Lennard Struff en cinc sets. I la gran sorpresa de la jornada és la victòria del malagueny Alejandro Davidovich davant Hubert Hurkacz, un dels favorits.

El debut de Rafel Nadal serà demà. A les quatre de l’horabaixa, hora nostra, el manacorí s’enfrontarà a l’argentí Francisco Cerundolo a la pista central de l’All England Club.

 

27/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris