X

Neus Truyol defensa la seva gestió i diu que és “la candidata a la batlia”

Fiscalia demana 4 anys de presó per la regidora de Model de Ciutat pels vessaments contaminants a la badia de Palma

28/06/2022

Neus Truyol defensa la seva gestió i diu que és “la candidata a la batlia”

La regidora de Model de Ciutat de Cort, Neus Truyol, ha defensat la seva actuació en relació amb els vessaments contaminants a la badia de Palma pels quals un jutjat l’ha processat per delicte mediambiental. Truyol ha assegurat que mantindrà els seus plans com a líder local de Més: “Som la candidata a la batlia”.

Fiscalia demana quatre anys de presó per a la regidora, però segons la regidora, ningú no ha impulsat projectes per corregir el problema històric dels vessaments d’aigues fecals a la mar com ella. Truyol ha argumentat que el seu processament és “injust” i “sorprenent”.

Però el Grup Municipal de Ciutadans ha registrat una proposta d’urgència per al ple de l’Ajuntament, en la qual demanen al batle José Hila la destitució de Truyol de tots els seus càrrecs i que lliuri l’acta de regidora. La portaveu d’aquesta formació, Eva Pomar, ha dit que demanen això al batle perquè “ella ho hauria de fer pel seu propi peu, però no ho farà”.

Memòria

Després de la destitució dels exmembres del grup municipal d’Unides Podem Sonia Vivas i Rodrigo Romero, hi havia cadires buides a la sala de plens, que ha acolit la presentació de la memòria de la Defensora de la Ciutadania de Palma.

Segons Moilanen, el renou, l’incivisme i el retard en les respostes per part de l’administració o els problemes d’accessibilitat, són les reclamacions més freqüents dels ciutadans.


La Fiscalia demana 4 anys de presó per a Neus Truyol per un presumpte delicte mediambiental

28/06/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris